Alweer 2 weken voorbij
14 apr. 2010
vanuit
Lieve allemaal,
Mensen, wat gaat de tijd toch snel. Het is alweer april. In vier maanden ben ik gewoon weer op Nederlandse bodem. Echt een raar idee. De tijd lijkt ineens wel te vliegen. We gaan verder bij de laatste dag van maart.
Woensdag 31 maart
Een hele normale werkdag. Niets leuks over te vertellen!
Donderdag 1 april
Omdat wij 21 maart zo hard gewerkt hebben voor de renovatie hebben we een coupon van 10 dollar gekregen voor “The old Spaghetti Factory”. Daar zijn we vandaag met alle housekeepers gaan eten. Ook omdat dan Chelsea en Benjamin nog mee konden. Heel grappig, want ik hoorde een hele harde klap en ik kijk Angel (mijn manager) aan en we beginnen allebei te lachen waarop ik zeg: “I think it is our food”. Maar op dat moment kwam er iemand aan met ons eten, dus ik denk, oké toch niet van ons. Ze konden niet alles tegelijk brengen en toen komt er een andere serveerster. En die had de mededeling dat er iets mis was gegaan, dus dat ons eten later was. En ik en Angel hebben helemaal dubbel gelegen. Ons eten is daar dus gewoon naar beneden geklapt.
Ik weet niet of dat een 1 april grap was!! Sowieso heb ik er hier veel minder van mee gekregen dan in Nederland. In Nederland is het echt iets heel groots, hier niet echt en bevalt mij wel goed! Pluspunt voor Canada 
Vrijdag 2 april
Vandaag gewoon gewerkt. Niet veel bijzonders. ’s Avonds wel, toen zijn we met een hele groep naar het casino geweest! Het was een afscheidsfeest voor Benjamin en Chelsea. Die gaan zondag samen naar Duitsland. De plaats waar Benjamin studeert. We hebben daar allemaal van een heerlijk “Steak & Lobster” buffet genoten. En daarna nog weer 10 dollar weg gegooid bij roulette, lol . Toen we de bus terug namen van 23.00 uur, werden we de bus uitgezet, want er was een groep van Sunshine Village die eerst mocht. Echt heel gemeen, want uiteindelijk hebben wij een heel uur moeten wachten, dus pas om 1.00 uur thuis!
Zaterdag 3 april
Vanmorgen om 7.00 uur weer opgestaan en naar werk gegaan. Heerlijk rustig aan gedaan. Ik had geen zin om te haasten en zo druk zijn we toch niet.
Zondag 4 april
Ontbijt gedaan en daarna aan het werk gegaan. Geen bijzonderheden
Maandag 5 april
Vrij gekregen, want moest naar de tandarts. Bleek uiteindelijk in Canmore te zijn. Daar aangekomen bleken ze te zijn voor het repareren van kunstgebitten, haha!! Daar was ik nog niet aan toe ! Ze hebben mij hier in Banff waarschijnlijk verkeerd begrepen. Kan gebeuren! Uiteindelijk ben ik met de kennissen in Canmore naar Kananaskis geweest en was echt super leuk! Was nog niet in die buurt geweest, alleen het casino, maar dat er een heel stuk vanaf. Aan het einde van de middag terug naar Banff gebracht en toen ben ik samen met Rodrigo en Carla gaan fitnessen. Daarna gegeten en vroeg mijn bed in gedoken.
Dinsdag 6 april
Vandaag samen gewerkt met Cienne. Was wel gezellig. Rustig aan gedaan, want was erg moe, ondanks dat ik gisteren al om negen uur op mijn bed lag. Uiteindelijk ’s avonds nog weer naar “Banff Centre” geweest, want daar zouden we een gratis zumba les doen, helaas hadden ze dat verschoven naar gisteren en niet veranderd op de website, dus uiteindelijk maar gaan fitnessen. Thuis aangekomen nog even op de bank gezeten en daarna om 22.00 uur mijn bed in gegaan.
Woensdag 7 april
Eerst gewerkt en ook ’s middags niet naar fitness gegaan maar beetje rustig aan gedaan. Nog spierpijn van gisteren. ’s Avonds hadden we weer het maandelijkse personeelsuitje. We zijn naar “Wild Bill’s” geweest. Dat is een cowboy achtig café/restaurant. Was erg gezellig. We hebben eerst allemaal een kleine dans gedaan en daarna waren er ook een paar en die gingen proberen een zogenaamde koe te vangen. Erg gelachen.
Donderdag 8 april t/m Zaterdag 10 april
Deze dagen zijn gelijk aan elkaar. Ik heb gewerkt, ben naar fitness geweest en daarna het zwembad ingedoken. Echt heel lekker.
Ow jah, niet te vergeten, er is nog weer 10 cm sneeuw gevallen hier in het dorp. Op de berg rond de 25! Dus skiën is hier nog niet afgelopen !! (kan trouwens (als we geluk hebben) tot 24 mei)
Zondag 11 april
Vandaag zoals normaal opgestaan om 7.00 uur, maar ik ben niet om 8.00 uur gaan werken. Ik was namelijk aan de beurt om voor het ontbijt te zorgen. Ik heb Nederlandse pannenkoeken gemaakt, een toetje en omelet met spek. Ook had ik nog een paar andere dingen, maar daar hoefde ik niets aan te doen. Ben bezig geweest met koken tot tien voor negen en toen moesten we naar werk. Precies op tijd klaar. Na het ontbijt zijn we gauw aan het werk gegaan en omdat we niet veel kamers hebben vanwege de renovatie werken we in paren. Ik vind dat wel fijn en makkelijk. Een goede dag werken. Niet erg lang voor de zondag. Maar tot half drie . Aan het einde van de middag met Carla en Rodrigo weer gaan fitnessen. Zij zijn nieuw en komen uit Chili, maar ze werken niet in Housekeeping, maar bij de receptie en het ontbijt.
Maandag 12 april
De laatste dag voordat ik vrij ben. Was helemaal niet grappig, want er was een groep mensen en die hadden 9 kamers en bleven maar 1 nacht en ze hadden ALLE kamers overhoop gehaald. Gelukkig was ik niet alleen maar Lisa heeft geholpen. Was wel veel werk maar het is goed gekomen. ’s Avonds ben ik weer naar “the Banff Centre” geweest en toen heb ik Zumba gedaan. Waren wel 15 andere ongeveer en dat was heel erg leuk. Lekker bezig geweest, was super ontspannend. Daarna nog even iets gegeten en om 22.00 uur ben ik mijn bed ingegaan.
Dinsdag 13 april
Niet wakker geworden tot 9.30. Heerlijk lange nacht dus. Daarna ben ik gaan skiën. Dit was echt een geweldige dag. Was goede sneeuwcondities en het weer was prachtig. Heerlijke zon erbij. Mijn dag kon niet meer stuk. Aan het einde van de middag moest ik nog even naar de tandarts, maar dat was niets bijzonders. ’s Avonds rustig aan gedaan. Weinig bijzonders.
De foto's ga ik er morgen proberen op te zetten. Het is nu te laat en het kost erg veel tijd.
xoxox Louisan
p.s Foto's staan erop. Album 'banff' en ook nog een paar in 'banff 2 '
Woensdag 31 maart
Een hele normale werkdag. Niets leuks over te vertellen!
Donderdag 1 april
Vrijdag 2 april