Opletten!

De weblogs die er weer op staan : 'horse training farm' en '3 weken met van alles' zijn OUDE berichten. Alleen vanwege het feit dat deze niet hierop stonden heb ik die er nog even bij gezet.

Wel zijn er nieuwe foto's!! Deze kunnen jullie bekijken in de albums 'banff 2', 'farm niton junction' en 'trips in west-canada'. Het laatste album is nog niet helemaal compleet maar daar werk ik aan om het snel af te hebben!

Iedereen heel erg bedankt voor alle reacties en berichtjes! Zonder jullie allemaal had ik dit jaar niet kunnen volbrengen of was het zeker moeilijker geweest.

Groetjes Louisan

Marjanne

Lieve Louisan,

Je laatste verhaal op je weblog! Het was fijn om al je "avonturen" via je weblog mee te mogen beleven.
Een "roerig" jaar was het voor je, zowel in Canada als thuis met je Mam in Hoevelaken.
En toch heb je het allemaal maar gedaan!
Ik ken een aantal mensen die verschrikkelijk trots op je zijn en daar hoor ik zelf zeer zeker bij!

En nu ben je weer thuis, je bent je daar aan het voorbereiden op een nieuwe grote stap in je leven.
Opnieuw naar school en wonen "op jezelf"!
Met alle bagage die je in "je rugzak" hebt meegenomen vanuit Canada, ben ik er van overtuigd dat je ook deze stap weer gaat redden.

Heel veel succes de komende tijd, ga ook daar weer ontzettend van genieten joh. Je zal geen weblog bijhouden, maar we "spreken" elkaar vast wel een aantal keeer op Hyves!

Dag lief mens, dikke kus,

Marjanne