Heel veel ervaringen in 2 weken tijd!!!
01 apr. 2010
vanuit
Hallo allemaal,
Woensdag 17 maart
Gewoon gewerkt. Wel hadden we weer “Lunch& Learn”. Dat ging dit keer over budgeting. Was niet veel bijzonders. Alleen kleine handigheidjes waar ik nog wel een beetje van heb opgestoken. Hoe je een beetje geld kunt uitbesparen.
Donderdag 18 maart
Iedereen is vandaag helemaal gek!! We hebben namelijk het personeelsuitje en dat is deze maand: een 6 minuut durende helikoptervlucht en naar het casino met een avond buffet. Was wel zenuwachtig, want zoals sommige weten was het ook naar Canada toe mijn eerste keer vliegen! En een helikopter is toch net iets anders. De helikopter trilt en toen ik er in ging zitten vond ik het echt heel eng, maar het was echt een geweldige ervaring!! We gingen naar de bergen toe vliegen en bij de eerste berg die we tegen kwamen gingen we omheen vliegen en weer terug. Die berg kwam wel heel dicht bij, want de piloot vloog er maar ongeveer 3 meter bij vandaan!!! Dat was wel even gillen daar achterin met Chelsea en Chienne! Wel kan ik er nu bij zeggen dat ik in een helikopter heb gevlogen!! GEWELDIG!!!! Casino was heel gezellig. Weet dat ik verslaafd ben aan roulette, haha! Valt mee, maar 5 dollar verloren. Hele gezellige avond gehad.
Vrijdag 19 maart
Eerst gewerkt en ’s avonds ben ik met Lisa, Monica en Jessica wezen eten bij “Coyotes”. Was een leuk restaurant en hebben we lekker gegeten. Gezellige avond.
Zaterdag 20 maart
Gewerkt en een rustige middag gehad. Vroeg naar bed gegaan!
Zondag 21 maart
Een zondag die nogal speciaal is! Eerst wel een normaal ontbijt gehad en ook dit weekend weer uitverkocht, dus 89 kamers schoon maken met het hele housekeeping team ! MAAR daarna nog iets anders! Zoals jullie weten zijn de kamers binnen in het hotel al gerenoveerd en vanaf morgen gaan ze beginnen op de derde verdieping met de kamers buiten. En als je 89 kamers moeten die eerst schoon en dan kun je daar pas mee beginnen. We hadden gelukkig veel meer mensen dan de vorige keer, maar ook omdat we nu maar 1 dag de tijd hadden! Echt IEDEREEN heeft meegeholpen. Ook nadat we de kamers hebben schoon gemaakt zijn wij aan de slag gegaan. Echt alles moet eruit. Tafels, stoelen, bedden, kasten, alles!! Dit was een hele zware en vermoeiende dag, want we begonnen zoals normaal om 9.00 uur en we waren pas klaar om 20.00!!!!
Maandag 22 maart, Dinsdag 23 maart, Woensdag 24 maart
Vanmorgen was het niet makkelijk om wakker te worden dus uiteindelijk maar om 9.00 uur naar mijn werk gegaan.
Verder gewoon deze dagen gewerkt en weinig bijzonders. Boodschappen gedaan enz. Niets bijzonders.
Donderdag 25 maart
Gelukkig een dag vrij! Dus tijd voor de ski’s. Ook Jessica en Lisa zijn gegaan. We gingen later, want zij gaan nooit zo vroeg. Uiteindelijk een lekkere ski dag gehad. Was eigenlijk de echte eerste dag normaal skiën weer na mijn “ongelukje” en het beviel me heel goed!! Toch wel meer genieten dan het backcountry skiën. Weer een geweldig fijne dag.
Vrijdag 26 maart
Het is rustig in het hotel en omdat we ook hard gewerkt hebben afgelopen zondag zijn we deze week 2 dagen vrij, dus ook vandaag ben ik vrij. Helaas kan ik niet skiën, want ik heb een skipas die werkt van maandag t/m donderdag. Dus wat ga je dan doen?? Begin van deze week kregen we op het werk een papier met een hele goede aanbieding voor “snowmobiling”. Uiteindelijk ben ik dat samen met Chienne en Monica gaan doen. Dan ga je op een sneeuwscooter, een quad maar dan met ski’s i.p.v wielen eronder de berg op en ook weer af!! Dit was SUPER GAAF! We hebben op de berg gegeten, want daar staat een houten hutje met een barbecue en voor lunch kregen we een broodje hamburger. De berg op was eerst wel even wennen en we zijn met ongeveer 25 km/ uur de berg opgegaan en moesten ook stoppen soms, omdat iemand niet meer vooruit kwam (was ik niet). Ook hebben we een half uur tijd gehad waar we helemaal zelf konden gaan. Dat was super grappig, maar wel beetje eng soms. Uiteindelijk daarna ging het rijden naar beneden veel beter, want je voelde je veel zekerder. Dus we zijn ongeveer hele tijd met 40 km/ uur naar beneden gegaan! Geeft je echt super goed gevoel. Weer een ervaring, YES !
Zaterdag 27 en zondag 28 maart
Dit weekend heb ik moeten werken en was niet heel druk. Wel aardig weekend gehad. Weinig bijzonders over te vertellen.
Maandag 29 maart
Wat een geluk heb ik soms, alweer vrij voor de aankomende 2 dagen! Vandaag ben ik eerst gaan skiën en daar heb ik ook weer wat meegemaakt hoor! De hele dag heeft het behoorlijk gesneeuwd, maar er was ook wel veel wind soms. Ben weer met een tour mee gegaan. En om 13.00 uur was er zoveel wind en toen hebben ze (op 3 na) alle liften gesloten! Het was best wel druk want het is nu vakantie hier dus iedereen kon nog maar gebruik maken van die andere drie liften. Was daar dus super druk en het duurde 25 minuten om boven te komen. Uiteindelijk daarna besloten om af te haken, want ik wilde de bus van 15.30 uur echt halen. Uiteindelijk heb ik het precies gehaald. Thuis snel een douche genomen en toen ben ik opgehaald en meegegaan naar Canmore!
Dinsdag 30 maart
Overnacht in Canmore en vanmorgen uitgeslapen. Daarna zijn we naar Calgary gegaan. Aantal winkels bezocht en was echt heel erg gezellig. ’s Avonds zijn we in een hotel gaan eten en dat was echt super goed! Daarna nog even terug mee gegaan naar Canmore en later op de avond ben ik weer terug naar Banff gebracht! Nog even naar beneden naar de andere geweest en daarna mijn bed ingedoken.
Weer heel veel avonturen de afgelopen twee weken. Foto’s komen hopelijk morgen. Ik heb nu geen tijd meer om die erop te zetten. Dat kost me namelijk per foto ongeveer 5 minuten! Ik probeer het zo snel mogelijk te doen!
Loves,
Louisan
Woensdag 17 maart
Donderdag 18 maart
Vrijdag 19 maart
Zaterdag 20 maart
Gewerkt en een rustige middag gehad. Vroeg naar bed gegaan!
Zondag 21 maart
Maandag 22 maart, Dinsdag 23 maart, Woensdag 24 maart