Aan de andere kant
08 aug. 2009
vanuit
Lieve familie, vrienden en alle andere,
Eindelijk is het dan zo ver. Ik zit nu, echt waar, ongeveer 8200 km bij de meeste van jullie vandaan. Het vliegen was helemaal niet eng, eigenlijk zelfs wel leuk. Maar een reis van 9 uur is toch wel erg lang. We zijn via Groenland gevlogen en daar zag ik alleen maar sneeuw, echt super mooi gezicht. En we zijn ook over de Rocky Mountains gevlogen en daar ligt ook al een beetje sneeuw.
Ik heb een goede eerste indruk. Iedereen hier is super aardig en heel vriendelijk. Heb vandaag een orientatie gehad en ik ga hoogst waarschijnlijk maandag naar mijn Farm. Dus tot die tijd heb ik internet
Ik heb inmiddels de 'Steam Clock' gezien en er uiteindelijk, omdat bleek dat het bijzonder was, er maar een foto van gemaakt .
Verder plannen heb ik nog niet. De komende twee dagen misschien nog wat door Vancouver toeren om er wat van te zien, maar we blijven het even rustig aan doen, want merk toch wel dat het heel veel indruk op me maakt.
Dat was het voor nu, zo snel mogelijk meer!!
Tot de volgende keer
Louisan
p.s. Vergeet niet in het fotoalbum te kijken
Dat was het voor nu, zo snel mogelijk meer!!
Tot de volgende keer
Louisan