Begin in zicht
27 jul. 2009
vanuit
Hallo Allemaal,
Hier na een lange tijd een berichtje van mij. Het begint nu namelijk op te schieten.
Donderdag over een week (6 augustus) dan is het eindelijk zo ver. Na veel voorbereidingen en dergelijke ga ik toch echt op het vliegtuig. Om precies te zijn om 10.05 uur vertrekt mijn vliegtuig vanaf Schiphol naar Londen Heathrow en daarna richting Vancouver.
Ik had contact met een familie (met super mooie ranch), maar na veel mailen en rare gedoetjes is het uiteindelijk niet doorgegaan. Dus in een paar weken tijd moest er nog een nieuwe ranch gezocht worden. Best wel spannend dus of ze nog een ander gezin konden vinden en waar ik terecht zou komen. Maar uiteindelijk afgelopen woensdag kreeg ik een mailtje van de organisatie dat ze een nieuwe familie hadden gevonden en of ik zo snel mogelijk contact met ze op wilde nemen. Dit heb ik gedaan en Rosanna (gastvrouw) klonk erg enthousiast. Naast het trainen en verzorgen van paarden hoort ook houtsprokkelen en hooien bij de werkzaamheden. Behalve paarden hebben ze ook koeien, lama’s, geiten en 3 honden. En in het wild natuurlijk beren en vossen en dergelijke.
Mijn gastgezin woont in Arras (Britisch Colombia). Deze familie beschikt NIET over een computer, dus hoogst waarschijnlijk kan ik dan ook geen weblog bijhouden de eerste drie maanden. Als je wilt weten hoe het mij vergaat, kun je bellen naar het thuisfront (033-2537416). Post mag het hele jaar naar:
INTERNeX
T.a.v. Louisan Verschuur
Suite 200-211 Columbia Street
Vancouver, British Columbia, V6A 2R5
Ik doe mijn best zo snel mogelijk op een of andere manier iets van me te laten horen!! Maar weet dus niet hoe en wanneer.
Liefs Louisan
INTERNeX